God morgon!
 
Jag har länge tänkt att jag ska försöka få in lite nya, bättre rutiner i min vardag. Jag har börjat lite smått och försöker ta det lite efter hand. Det är svårt! Det känns som jag är så van vid mitt gamla mönster och så "fast" i det att det blir svårt att ändra på sig. Nåväl, jag försöker! Några rutiner som jag vill få in i min vardag är
  • Morning Pages: Jag tror det är så det kallas på engelska som jag ofta stöter på i Bullet Journal-sammanhang. Det är precis vad det låter som, att skriva av sig på morgonen. Syftet med detta som jag förstått det är att det ska leda till att ens tankar och sinnet framöver under dagen ska bli klarare. Tycker detta känns som en bra början på dagen, kan vara lite tankspridd på morgonen och det kan vara skönt att få skrivit av sig.

  • Meditation: Vad jag behöver detta! Har känt mig lite stressad de senaste dagarna och inte kunnat fokusera som jag velat. Då jag insåg att jag inte var särskilt duktig på att göra detta ensam har jag tagit lite hjälp, av appen Headspace. Fungerar väldigt bra på mig! Jag behöver bara få in rutinen att meditera dagligen.

  • Skriva dagbok: Vad jag önskar att jag gjort detta oftare. Det hade varit så kul att kunna gå tillbaka och läsa ens egna tankar, reflektioner och liknande. Speciellt vid alla stora händelser exempelvis, studenten, examen, flytta hemifrån första gången, första jobbet m.m. Hade varit mysigt att kunna gå tillbaka till. Nåja bättre sent än aldrig.
Dela gärna med er av egna tips för hur ni gör när ni försöker ändra på era rutiner. Jag tar gärna emot tips! Jag skulle gärna vilja veta om ni har några rutiner ni kämpar med att få in i vardagen!
 
Söta små stenar i Gävle.