30 Sep kl. 08.59

Höst

God förmiddag! Har tappat lite fokus från bloggen då jag tyckt det var mycket annat att fokusera på. Bl.a. förra helgen hade jag och Andreas fest för att fira vår förlovning. Så roligt vi hade och gästerna verkade också nöjda! Vänner som kom till Falun från flera olika platser bara för att vara med och fira. Så himla roligt. Vi är så glada för att vi har så fina vänner. Ikväll ska vi till ett av dessa par för att fira nyinflyttning till en ny lägenhet! Ska bli väldigt roligt! 
 
Så himla kul att ha så många fina blommor hemma! Det ger sån stämning! Vi fick även ett presentkort av min syster på Plantagen. Det har utnyttjats väl! Kommer väl snart att se ut som en djungel här hemma men det är så fint! :-) 
 
En av de fina buketterna som vi fick i lördags. Står ännu! Älskar färgerna. Höstbuketter är verkligen bland de finaste. 
Postat i kategorin: Allmänt
25 Sep kl. 22.13

SK60

Artikel från HD
 
Senast jag var hemma i Skåne passade vi på att åka till Fly N' Ride på F5 i Ljungbyhed. Så här kul hade jag och pappa när vi provsatt en SK60. Blev en mysig familjeutflykt! Vi åt grillad korv och jag passade även på att provsmaka ärtsoppan och lite sockerkaka till efterrätt. Jag behövde inte äta mycket mer den dagen men oj så gott! :-)
 
En annan SK60 som stod vid ingången. 
Postat i kategorin: Allmänt
15 Sep kl. 08.03

Klarare sinne

God morgon! Jag tänkte tipsa om något jag har börjat med efter att ha fått inspiration på YouTube av bland annat Lavendaire. Morning pages kallas det för av henne. Det innebär att när man vaknar så skriver man helt enkelt av sig av sina tankar. Syftet med detta är att under dagen sedan ska ha ett klarare sinne. Detta var något jag kände att jag behövde testa så nu har jag börjat med det. Jag valde dock att kalla det för morgonstundwr. Tyckte det lät lite mysigt. 


Känns faktiskt väldigt bra att skriva av sig och jag försöker göra detta i kombination med meditering. Inte samtidigt men jag upplever att det är enklare att göra mediteringen efter att jag skrivit av mig. 

Postat i kategorin: Allmänt