16 Oct kl. 08.21

Kalender

Hej på er! som jag nämnde var jag sjuk några dagar i förra veckan. Mådde inte alls bra så la mest på soffan, svettades, frös, sov eller höll mig knappt vaken. Nåväl nu börjar det bli bättre, bara en liten förkylning som vägrar släppa. Andreas kom hem och överraskade mig med ett paket från The Body Shop! Det var en julkalender! Dock hade Andreas missat att det stod jul på den så jag har redan tjuvöppnat, en varje dag. Så gulligt och så tacksamt. Älskar Body Shops produkter men jag har ju mina favoriter så jag brukar inte byta så ofta. Därför kändes detta som en rolig present där jag får möjligheten att prova en hel del! Tänker inte spoila och avslöja vad som finns i! :-)
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
15 Oct kl. 11.21

Ny bur!

Hej på er! Hoppas att allt är bra. Här hemma har vi en väldigt nöjd kanin som fått en ny bur. Han är så pass nöjd att det är knappt vi ser honom komma ut ur den. Vi har ju Casper lös i lägenheten när vi är hemma, så att han fritt kan hoppa in och ut ur buren. Nu har han en så rolig bur att han knappt vill hoppa ut ur den. Det måste ju vara ett bra betyg? :-)
 
 
Casper tycker det är roligt att busa med papper och detta fick vi nu från ett paket. Då det är utan bläck och annat tråkigt kunde han få roa sig med det. 
 
Nya buren! Den är köpt hos Teddytassen och kostade 1 595:-. 
 
Har fyllt buren med massa nya leksaker också! Toarullarna kan Casper tycka är roliga att tugga på ibland men nu har jag köpt "ordentliga" tuggleksaker, bl.a. moroten till höger. Kul!
Postat i kategorin: Allmänt
13 Oct kl. 08.31

Vacker morgon

Hej på er! Känner mig fortfarande inte frisk men börjar äntligen känna mig lite piggare och friskare, lite. Har spenderat de senaste dagarna framför soffan. Försöker dock komma ut en liten stund varje morgon, känns som om att det underlättar för huvudvärken. Var så vackert väder idag att jag tvingade upp kameran. Ibland behöver man stanna upp och bara njuta av stunden, som Ernst föreslog i sin Lyckan i det lilla. Mysigt. 
 
 
Postat i kategorin: Allmänt