God morgon! Jag har kollat runt bland lite YouTube-kanaler och blivit inspirerad. Många har rekommenderat böcker där de fått sin inspiration ifrån. Jag kommer nedan lista några böcker som finns på min önskelista (de står inte i någon speciell ordning):
 
Bloom skriven av Estée Lalonde
Jag följer Estée på YouTube och älskar hennes videor! Jag tycker hon verkar vara en så glad och rolig tjej och när jag såg att hon hade skrivit en bok väcktes ett ha-begär. Bloom är en självbiografi om Estée själv. 
 
Getting Things Done skriven av David Allen 
Denna bok tycker jag att jag har stött på vid ett flertal tillfällen där olika kanaler (främst inom journaling) har hänvisat till denna bok. Tycker att det verkar intressant och vill gärna ta del av den! Som jag förstått det handlar boken mycket om personlig utveckling vilket jag upplever lärorikt. 
 
168 Hours skriven av Laura Vanderkam
Igår såg jag på lite olika Ted Talks där bl.a. Laura Vanderkams dök upp. Jag tyckte det var så himla intressant samt inspirerande och vill gärna läsa mer om detta. Jag är också sugen på att börja föra en tidslogg, för att se vad jag spenderar min tid på och på så sätt reflektera över hur jag vill spendera den. Tycker detta går att hänvisa till inlägget jag skrev om Alternativkostnaden (länk). 
 
I Know How She Does It skriven av Laura Vanderkam
En till bok av Vanderkam. I denna bok har Laura gjort en studie på flertalet kvinnor som fört en tidslogg. Dessa kvinnor har som gemensamt att de är högt uppsatta i sitt yrke, har familj och ska få livet att gå ihop. På något sätt får dom det också och vi får följa med i resan. Väldigt intressant!
 
Jag är också intresserad av att ta del av några av The Monocles böcker; The Monocle Guide to Better Living och The Monocle Guide to Good Business
 
Passar på att dela med mig av en video som handlar om hur du kan gå tillväga för att skapa vanor för att läsa mer.
Trevlig läsning! :-)