Hej på er! Som nämnt tidigare är jag ett stort fan av Lavendaire och för ett tag sen kikade jag på denna video (länk). Jag tyckte att den var till bra hjälp när jag ville börja om, med en ny dagbok. De 30 frågorna som nämns i videon tyckte jag var en bra startpunkt. Jag tänkte att det skulle vara kul att börja dagboken med typ här är jag idag så att jag i framtiden kan se hur jag utvecklats. Min tanke är att använda dessa frågorna inför varje år och förhoppningsvis få se nya svar som jag kan följa. 
 
Jag har många gånger påbörjat någon typ av dagbok men alltid tröttnat. Nu tycker jag nästan det är synd att jag gjort så. Bl.a. för min första blogg (the One the Only the Emelie) raderades (av mig själv, så jag får skylla mig själv) men också för att det känns som att det är så många stunder i mitt liv jag önskat att jag haft på papper så att jag skulle kunna gå tillbaka och läsa det om och om igen. Därför vill jag nu bli bättre och hoppas på att använda lite olika knep för att hålla min dagbok igång. Om jag inte känner för att skriva om min dag kanske jag kan skriva om något annat. Exempelvis dessa 30 frågor, topp tio låtar jag lyssnar på just nu eller ett roligt minne.
 
Anledningen till varför jag känner så här är för att jag märker att jag har dåligt minne. Det är så mycket jag har glömt. Vad hände innan högskolan mer eller mindre? Jag har tappat så mycket och jag tycker det är jättetråkigt. Jag fick veta i helgen att en fin gammal vän till mig inte längre finns i livet. Jättetråkigt och det gör ont i mig att det är så. Vad som gör mig mer ledsen är hur mycket jag glömt av allt vi har gjort tillsammans. Det känns skrämmande. Därför vill jag nu börja skriva ner, så mycket som jag har lust och ork till. Jag vill inte glömma mer. Lite tråkigt slut på detta inlägg men vill dela med mig av de 30 frågorna nedan.
 
Bildkälla