26 Aug kl. 11.07

Plocka kaninbajs

Hej på er! Hoppas att ni har en bra helg än så länge. För egen del väntas kalas och lite festande ikväll. Ska bli kul! Var ett tag sedan vi var ute så det ska fatiskt bli lite kul. Annars då? Jo Casper har börjat få lite fula vanor han inte haft tidigare. Vet inte var det kommer ifrån. Får springa och plocka kaninbajs dagligen och alla blommor har möblerats om, ytterligare. Buskaninen vågar ta mer risker nu.. Så spännande har vi det men det är bara att kämpa vidare, förhoppningsvis så lär han sig snart...  Har ni tips får ni gärna dela med er! 
 
Buskaninen Casper
Postat i kategorin: Allmänt
23 Aug kl. 19.23

Trött, seg och jättetrött

Hej på er! Idag är en dag där jag känner mig trött, hängig, seg, ofräsh och allt det där. Motivationen är inte på topp och all energi är som bortblåst. Därför tänker jag spendera denna dag med en kopp te, en dusch, kanske en ansiktsmask och kanske orkar jag läsa vidare i min bok. Tänker inte ge mig på alltför mycket. Hoppas att ni får en trevlig kväll!
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
22 Aug kl. 08.01

Morotskaka

Hej på er! Hoppas att ni har fått en bra start på dagen. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite fler bilder från Gävle. Hade som sagt så mysigt där! Så många vackra byggnader, trevlig park och mysig skog. Så mycket fint att se! :-) Vi gick igenom Boulougnerskogen (jag har jättesvårt för att uttala detta av någon anledning) och vi stannade på caféet där. Blev så glad att det fanns glutenfri (och laktosfri) morotskaka, jag har länge vart sugen på det men mina bak-skills är inte på topp. Den var i alla fall supergod och försvann fort, hehe. Ha en fortsatt härlig dag!
 
Så tjusigt hotell! Tror det är Elite?
 
Gävleslott. Tänk att ha sitt kontor där då, klickar bra. 
 
Hur söt?!
 
Växterna till vänster, någon som vet vad de är för några? Tyckte de påminde om rabarber...
 
 
 
 
Postat i kategorin: Allmänt